Skip to content

300117125938-588e9e0af1e10.jpg

Haileybury Library

Challenge

Rodine was asked to completely refurbish the Haileybury Berwick campus library in a six-week period to coincide with the school summer term break.

Build

The work included a redesigned layout, new office, computer rooms and student areas. While the structure of the building was safely preserved, the library received new joinery, lighting and flooring, and new, up-to-date services.

Service

Rodine managed to source and install recycled timber wall paneling to meet the client’s specifications and within the project’s very tight timeline. Their close attention to detail is evident in the implementation of bespoke lighting and feature walls with recessed book racks to match the custom furniture.

30011710047-588e9e4ff032f.jpg30011710112-588e9e68d8473.jpg30011710138-588e9e82601e5.jpg30011710226-588e9eb21f669.jpg